22.7.11

Recepta Brownie

Avui he fet un Brownie i com tinc amics que els agrada força, he decidit anar fent fotos de tots els passos.

Ingredients:
200gr xocolata negra cobertura               4 ous
300gr sucre                                        180gr farina
200gr mantega                                   150 anous trencadetes
1cc llevat

Fondre al bany maria la xocolata i la mantega.
Jo no ho faig al bany maria perque amb inducció si poso el número 2, és com si ho fos.

Posar els ous i el sucre en un vol.
Aquí veieu 6 ous perque he fet les mides d'un pastís i mig.

Batre-ho fins que enblanqueixi.

Barrejar la farina amb el llevat.

Afegir-ho als ous i al sucre i remenar-ho bé.

Sucar la safata amb mantega.


Empolsinar-la amb farina.

Treure'n la farina restant.
Jo li dono la volta al motllo i li faig un copet per que caigui la farina que en sobra.

La xocolata i la mantega ja estan ben foses.

Afegir-les a la massa que tenim en el vol.

Remenar-ho tot bé.

Quan ja està tot remenat s'hi afegeixen les anous trencadetes.
Se'n reserven unes meitats sense trencar per decorar.

Aquí veieu com queda abans d'anar al forn.
N'hi ha dos de petits sense anous perque n'ha de menjar algú que té al·lèrgia als fruits secs
i aquests dos no en tenen...

Aquí veieu com queda acabat de sortir del forn. Ha estat en el forn escalfat a 180º 10 minuts.
Després es puja a 200º i s'hi està 10-15 minuts més.
Es treu del forn i es deixa refredar.


BON PROFIT!!! Espero que el feu, i després em digueu si us agrada!!!

No hay comentarios: